Fodmassage mod smerter og uro

Din fødder fortjener at have det godt

Har du problemer med ømmer fødder, eller oplever du en stor uro i benene? Så bør du overveje at prøve en god fysiurgisk fodmassage.

Her ved Massøren Horsens står jeg altid klar til at give dine fødder den behandling, de fortjener. Ved at pleje og passe godt på dine fødder kan du nemlig undgå, at mild ømhed udvikler sig til smerter og uro, der spreder sig op igennem benene.

Hvis du kunne tænke dig en professionel fodmassage, kan jeg tilbyde det her i min klinik i Horsens. Her tager jeg imod kunder her fra byen, men også omkringliggende byer, herunder Hedensted og Vejle.

Fodmassage der øger mobilitet og blodgennemstrømning

Som uddannet fysiurgisk massør kan jeg tilbyde en fodmassage, der tager udgangspunkt i netop dine behov og problemstillinger. Med min massage af fødder kan jeg hjælpe med at øge blodgennemstrømningen, mobiliteten og smidigheden i din krop. Behandlingen virker derfor effektivt mod blandt andet gigtsmerter og uro i benene.

Mange gravide oplever ømme ben og væskesamlinger i fødderne. Dette kan min fodmassage også hjælpe mod.

Hvis du har ømme fødder, kan det over tid udvikle sig, så du også får ondt i baller, lænd og lår. Ligesom dine hænder skal have det godt for at sikre dine arme og skuldre, skal dine fødder også behandles ordentligt, hvis dine ben og din ryg skal fungere bedst muligt. Der er derfor alt mulig god grund til at prøve en fodmassage, hvis du ønsker at passe og pleje din krop – som den fortjener.

Kontakt mig og book en tid

Hvis du kunne tænke dig at booke en tid til en fodmassage, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder en fysiurgisk fodmassage af 45 minutters varighed til 450 kr. Med behandlingen kan du reducere stress, smerter og et væld af andre problematikker.

OBS! Du skal have et ekstra håndklæde med, hvis du får fodmassage i forbindelse med en anden behandling. Dertil er det et stort plus, hvis dine fødder er relativt nyvaskede, når du kommer. Hvis ikke de er det, kan der tilkøbes et fodbad på 20 minutter.​​

Kontakt Massøren Horsens

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 22 17 34 38, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på de sociale medier​

instagramsort facebooksort

Massøren Horsens

Lupinvej 19C, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 39707675

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 17 34 38

E-mail: kontakt@massorenhorsens.dk

Åbningstider

Mandag: 10.00-18.00

Tirsdag: 10.00-16.00 

Onsdag og Torsdag: 10.00-20.00

Fredag: 10.00-17.00

Lørdag og søndag: 10.00-15.00