Hvem er jeg?

Mit navn er Line og jeg er uddannet fysiurgisk massør i 2017. På mine diplomer står der sportsmassør og sportsterapeut. Det betyder at jeg kan lidt mere end bare massere. 

Faktisk meget mere. Den aktive krop er mit speciale - uanset om det er hårdt fysisk arbejde eller træning der ligger til grund for dine smerter. Og jeg kan kombinere behandlingerne så de passer til dig. 

Til daglig arbejder jeg som social- og sundhedsassistent, så også det sundhedsfaglige aspekt er i top. Desuden har jeg en bred erfaring med fra flere års arbejde i ortopædkirurgisk regi.

Måske kender du fysiurgisk massage som sportsmassage. Altså en dyb, effektiv massage, der følger musklernes opbygning og bygger på lægefaglig evidens.

At det er denne form for massage jeg benytter, giver dig den fordel, at jeg er rigtig god til den aktive krop. Du skal ikke forvente en stille, afstressende nussemasage til lyden af fløjter og blid klavermusik hos mig. Jeg tager altså fat! Og det virker.

Uanset om det er massage for afspænding eller behandling for skader og skavanker, så er du velkommen. Og er du i tvivl, så ring eller skriv endelig! Jeg vil rigtig gerne fortælle mere og svare på spørgsmål og bare så du ikke bliver overrasket - min klinik er i mit private hjem. Du må derfor forvente at der er lidt hverdagslyde fra familien og kæledyrene.

Kontakt Massøren Horsens

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 22 17 34 38, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på de sociale medier​

instagramsort facebooksort

Massøren Horsens

Lupinvej 19C, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 39707675

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 17 34 38

E-mail: kontakt@massorenhorsens.dk

Åbningstider

Mandag: 10.00-18.00

Tirsdag: 10.00-16.00 

Onsdag og Torsdag: 10.00-20.00

Fredag: 10.00-17.00

Lørdag og søndag: 10.00-15.00